2 d’abril del 2013

TALLER D'EXPRESSIÓ







Coincidint amb les activitats que organitza el centre d’expressió i experimentació,  i després de l’èxit de l’activitat del taller d’expressió del curs passat els membres de l’AMPA hem volgut repetir l’experiència. Per això hem organitzat dues activitats una amb els infants i una altra amb pares i mares.

L’activitat està subvencionada per l’AMPA i la durà a terme un formador professional.

Formador: Manel Fernández. Mestre d’educació infantil, formador de mestres i integrants del Seminari Permanent de l’I.C.E de la Universitat de Barcelona.



TALLER PER INFANTS: Un taller on jugar amb els diferents llenguatges expressius (corporal, musical, visual). Un espai on cada infant podrà crear, imaginar, jugar, sentir, gaudir...

Dia: divendres 5 d’abril de 2013

Hora: dins l’horari lectiu.



TALLER PER A PARES I MARES: Un taller vivencial basat en les mateixes propostes expressives que s’han ofert als infants. A través dels jocs, les músiques, els colors, les llums... els pares podrem conèixer i viure en primera persona els mateixos sentiments i emocions que els nostres fills/es. A partir de l’experiència personal podrem gaudir de diferents propostes per transmetre als infants.

Dia: dissabte 6 d’abril de 2013

Hora: 11-12h

Inscripcions als llistats de les pissarres de cada aula.



Us animem a tots i totes a participar de l’activitat!!

Aquí podeu veure un recull dels millors moments del taller del curs passat.